WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AUTO-INBREKERS SCHIEDAM ROVEN KOPLAMPEN

SCHIEDAM- Dieven in Schiedam hebben het wederom voorzien op koplamp units, meldt de politie. Vandaag verdween er weer een. De afgelopen week was het bij twee auto’s prijs in de wijk Groenoord.

Deze vorm van diefstal in Schiedam speelt al sinds mei 2017. Het raam van de auto wordt ingeslagen, de motorkap opengemaakt en daarna worden de koplampen gedemonteerd.

Er is daarnaast een stijging waarneembaar van het aantal inbraken in personenauto’s in Schiedam-Nieuwland. Dat liet de wijkagent voor Nieuwland-Noord afgelopen week al weten. Tussen 26 maart en 9 april ging het om in totaal elf inbraken. De buit bestaat veelal uit airbags en koplampen. Ook losse goederen worden gestolen.

Op basis van de laatste auto-inbraak cijfers van de politie kwam consumentenorganisatie Independer in februari juist tot de slotsom dat in Schiedam het aantal auto-inbraken met 13 % zou zijn gedaald.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *