Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAGEN ROND AUTO DODELIJKE AANRIJDING SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie van Schiedam heeft een foto verspreid van een zwarte Seat; de auto waarmee vrijdagavond de  21-jarige Hamidou is aangereden die vervolgens overleed. De dodelijke aanrijding speelde zich af op de Laan van Bol’es in Schiedam-Groenoord.

bloemen laan van bol'esHet slachtoffer werd rond 22.10 uur geschept door een auto. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen het slachtoffer dodelijk gewond op straat aan. Hij overleed ter plaatse. Zo’n 100 meter verderop de Laan van Bos’es troffen agenten de betrokken auto leeg aan. Volgens getuigen zaten in totaal 3 of 4 personen in de auto die allemaal zijn gevlucht. Bij controle van het kenteken bleek het voertuig gestolen te zijn. De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht. Diverse getuigen zijn gesproken en onderzocht wordt of er camerabeelden zijn. Het betrokken voertuig is voor sporenonderzoek in beslag genomen.

De bestuurder van de auto en de passagiers zijn nog spoorloos en de politie stelt alles in het werk om hen te vinden. Daarbij vraagt de politie uw hulp. Heeft u het ongeval zien gebeuren en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bijvoorbeeld over de gestolen auto of de inzittenden? Bel dan met de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *