WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ARRESTATIETEAM MAASSLUIS ZOCHT BRANDSTICHTER

MAASSLUIS- De man die afgelopen vrijdag door een arrestatieteam werd opgepakt op het Willem Pijperplein in Maassluis wordt verdacht van brandstichting in Spijkenisse. De politie hield de 31-jarige man ’s middags aan in zijn auto. Enkele uren eerder was brand gesticht in een huis aan de Slakkenveen in Spijkenisse.

Hulpdiensten rukten rond 12.45 uur uit voor een grote brand in het huis aan de Slakkenveen, waar niemand thuis was. De brand bleek al dusdanig groot, dat omliggende woningen kort ontruimd moesten worden.

Uit onderzoek bleek al snel dat sprake moest zijn van brandstichting en dat de reden voor de brandstichting waarschijnlijk in de relationele sfeer ligt. Hierop ging de politie direct op zoek naar de vermoedelijke dader. Al binnen enkele uren hield een arrestatieteam in Maassluis twee verdachten in een auto aan. De bijrijder had niets met de brand te maken en werd meteen vrij gelaten.
De politie doet onderzoek naar de brandstichting en vraagt getuigen zich te melden.

Hebt u iets gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met deze brand en hebt u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *