Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

APV MOET OP WEBSITE GEMEENTE SCHIEDAM

SCHIEDAM- De tekst van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Schiedam moet worden opgenomen op de website van de gemeente. De gemeenteraad heeft dat unaniem besloten.

Momenteel ontbreekt op de site van de gemeente de APV: de lokale regelgeving rondom openbare orde en veiligheid. Bovendien is het moeilijk om de APV elders te vinden. De raad vindt dat het de bedoeling is dat de APV gemakkelijk beschikbaar is voor inwoners en bedrijven.

De regels in de APV verschillen per gemeente. Denk bijvoorbeeld aan plekken waar het niet toegestaan is om alcohol te drinken en waar het is verboden om met een groepje op straat te hangen.

6 reacties op “APV MOET OP WEBSITE GEMEENTE SCHIEDAM

 1. Ik zie die foto, Geen drank op straat, Mag ik nog wel een fles cognac kopen bij de slijtert en hem dan mee naar huis nemen? Of krijg ik dan alle boa’s achter mij aan.

  1. Ach Wallie , van mij mag je een hele pellet met cognac mee naar huis nemen en zal er ook niemand anders zijn die daar iets van zegt .

  2. Maak je niet druk Wallie.
   Over een paar jaar is het allemaal duidelijker.
   Nu gaat het om een gebied, dan geldt er een algemeen alcohol verbod voor heel Nederland.
   Evenals een verbod op varkensvlees, kerken, korte rokjes, onbebaarde gezichten, bijbel etc.
   Alleen voor pedofielen komt er een feest.
   Sex met minderjarige kinderen en ermee huwen word dan toegestaan.

 2. Ben benieuwd in welke talen deze site gemaakt word behalve Nederlands.
  Als het ook in het Turks, Marokkaans, Pools, Hongaars, Ethiopisch, Papiamento etc. uitgevoerd wordt zullen er wel weer klachten komen van Denk.
  Is namelijk wel heel erg stigmatiserend om naast de Nederlandse taal andere talen te gebruiken.Het lijkt er dan op dat buitenlanders/gelukzoekertjes schijt aan alle regels hebben. Dat is toch juist de groep die alles weten van wetten, normen en waarden?

  1. Tot er ineens een Nederlandse Anders Breivik opstaat , en we ons met zijn allen achteraf afvragen hoe dit zo mis kon gaan …………Pffffff ( Ik heb alvast een antwoord , die softe kutregering is de hoofdschuldige )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *