Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

APPARTEMENTEN IN UNILEVERPAND DELTAWEG VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De nieuwe eigenaren van het Unilevercomplex met omliggend terrein in Vlaardingen kunnen nog niet al teveel details prijsgeven over hun exacte plannen. Deze worden later dit jaar bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat in het grote gebouw langs de Deltaweg appartementen komen. Over de verhouding koop, huur en sociale huur valt nog niets te zeggen. Dat wordt pas inzichtelijk tijdens de ontwikkeling van het masterplan.

De Van Adrighem Group gaat het terrein benutten voor een combinatie van woon- en werkdoeleinden en het vervolgtraject in nauwe samenwerking met de gemeente Vlaardingen verder vormgeven.

Eerdere hebben ze al de terreinen van voormalige zeepfabriek Lever Faberge aangekocht. De onderneming wil verder uitbreiden, maar heeft daarvoor niet het volledige Unileverterrein nodig. Dit biedt ruimte voor allerlei ontwikkelingen met onder meer woningen.

De gebouwen aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen worden als historisch belangrijk gezien voor Vlaardingen. De afgelopen 62 jaar was Unilever hier actief met het research lab, inclusief theater (auditorium). Dit theater blijft behouden.

Unilever start komende zomer met de verhuizing richting Wageningen en verwacht dit project voor eind 2019 af te ronden.

Afbeelding: Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) met Arij en Piet van Adrighen (Foto: Arne van der Zande)

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “APPARTEMENTEN IN UNILEVERPAND DELTAWEG VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *