Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

APOLLO TONEEL SCHIEDAM SPEELT ‘GEBROKEN IJS’

SCHIEDAM – Op 25, 26 en 27 oktober Apollo Toneel de komedie ‘Gebroken IJs’ in het Wennekerpand, Vijgenstraat 2 in Schiedam. Apollo toneel nodigt u van harte uit om mee te varen ophet cruiseschip de Mary Stuart. We varen richting het prachtige Noorwegen met haar mooie fjorden en natuur. Samen met de ietwat oudere gasten beleeft u een heerlijke cruise. En als het ijs eenmaal gebroken is, ligt zelfs romantiek op de loer.

Op 25, 26 en 27 oktober speelt Apollo toneel de komedie ‘Gebroken IJs’ van Haye van der Heyde. De gemiddelde leeftijd van de gasten is aan de hoge kant maar dat mag de pret niet drukken. De gastenop de ‘Mary Stuart’ drinken, zingen en dansen, maar achter het masker van “lekker niks doen” zie je ook dat het ouder worden niet over rozen gaat. Want, oud of jong, ieder mens hunkert naar aandacht en contact.

‘Gebroken IJs’ is een heerlijke komedie met ontroerende momenten en oudjes die je hart stelen. De regie is in handen van Arianne Meijboom. Eerder heeft zij bij Apollo toneel de succesvolle komedies ‘Amateurs!’ en ‘Bedgeheimen’ geregisseerd. De spelers van Apollo toneel laten zich van hun meest komische en bejaarde kant zien.

Vaart u een stukje mee op de Mary Stuart? Uw purser verwelkomt u graag op 25, 26 of 27 oktober!

Wanneer: vrijdag 25 oktober om 20.15 uur

zaterdag 26 oktober om 20.15 uur

zondag 27 oktober om 14.15 uur

Waar: Wennekerpand, Vijgensteeg 2 in Schiedam

Kaarten: 12,50 euro

Reserveren: www.apollotoneel.nl

Apollo toneel is opgericht in 1968 en is sinds 1980 een stichting die als doel heeft “het bevorderen van de amateurtoneelkunst in de ruimste zin van het woord.” Onze thuisbasis is Schiedammaar we hebben spelers uit de hele regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *