Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AOV-WETHOUDER SCHIEDAM HOUDT BEZUINIGING SCHOONMAAKHULP IN STAND

SCHIEDAM- De bezuinigingen op regelingen van ROGplus worden niet teruggedraaid, ook niet nu ROGplus een positief begrotingsverschil heeft van 1.147.800 euro. De PvdA in Schiedam pleit tevergeefs voor in elk geval een tijdelijke stop op de bezuinigingen, maar de wethouder van het Algemeen Ouderenverbod (Duncan Ruseler) wil daar niets van weten. De ruim 1,1 miljoen euro wordt toegevoerd aan de algemene reserves van de gemeente.

Het voorstel voor een tijdelijke bezuinigingsstop van de PvdA krijgt alleen steun van Denk en de OuderenPartij Schiedam.

Volgens de drie partijen is het geld bestemd voor Schiedammers die een beroep moeten doen op ROGpIus om hulp te ontvangen. Het positief resultaat biedt de gemeente de kans om de versobering tijdelijk teniet te kunnen doen.

3 reacties op “AOV-WETHOUDER SCHIEDAM HOUDT BEZUINIGING SCHOONMAAKHULP IN STAND

  1. Tja nieuw meubilair voor het gemeentehuis is velen malen belangrijker natuurlijk….. Stom… Stom…..stom van mij hoe kan ik dat nou vergeten…..

  2. Mijnheer Duncan Ruseler is van het “Algemeen Ouderenverbod” zoals het artikel aangeeft, dus logisch dat het overschot niet daar terechtkomt.
    Wel jammer natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *