Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ANTOINETTE LAAN WORDT EVENTUEEL VVD-WETHOUDER SCHIEDAM

SCHIEDAM- Mocht Fahid Minhas als Kamerlid plaatsnemen in Den Haag dan heeft de VVD in Schiedam een ervaren vervanger klaarstaan voor de Schiedamse wethouder. Met trots draagt de partij Antoinette Laan voor. Laan was al eerder wethouder in Rotterdam en de afgelopen jaren zat zij voor de VVD in de Tweede Kamer.

Als oud-wethouder van Rotterdam weet ze als geen ander wat het wethouderschap inhoudt en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Laan: “Het menselijk contact vind ik erg belangrijk en aanpakken zit van nature in mijn aard. ”

De VVD-fractie in de gemeenteraad is in elk geval enthousiast over de eventuele vervanger. ”Antoinette kent de dynamiek van het wethouderschap en de politiek en ze heeft een behoorlijke dosis humor, dat is een mooie combinatie voor onze stad en de VVD. We zijn dan ook erg blij dat zij op ons voorstel is ingegaan en we zullen haar met open armen ontvangen. Zeker in het laatste jaar waar we naar de verkiezingen toewerken is het belangrijk om een zichtbare wethouder te hebben. Antoinette kan dit als geen ander”, aldus fractievoorzitter Onno Spek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *