Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ANALYSE BEVESTIGT BEPERKTE HERPLANT BOMEN A4 SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Stadsecoloog Schiedam oordeelt inderdaad vernietigend over de herplant van bomen nabij de A4. Dat blijkt uit  het processtuk ‘Analyse beplanting A4’ uit  september 2017. GroenLinks heeft hier in de raadsvergadering van 6 maart al op gewezen, maar verantwoordelijk wethouder  Alexander van Steenderen (SP) had alleen het exemplaar voorhanden zonder de gemeentelijke toetsing daarop. GroenLinks had de veldinventarisatie beschikbaar met de gemeentelijke conclusie.

Het volledige document is nu ook aan de gemeenteraad toegezonden met de opmerking dat de gemeente nog druk bezig is met het vervangen van de afgestorven beplanting en het aanplanten van de ontbrekende beplanting. Dit moet medio april aanstaande zijn afgerond.

In het stuk stelt de stadsecoloog  dat van de herplant van vierduizend bomen geen spraken is en dat veel van de herplant niet is aangeslagen.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *