Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AMPER VIRUSPROBLEMEN AMBTENAREN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Ambtenaren van de gemeente Schiedam hebben geen noemenswaardige virusproblemen ondervonden bij het thuiswerken op PC of laptop. Dat laat het stadsbestuur weten in antwoord op vragen vanuit de gemeenteraad.

Hoewel in de meeste gevallen vanaf eigen apparatuur werd gewerkt zijn er weinig problemen geweest op het gebied van informatiebeveiliging. Dit komt voor een groot deel omdat de gemeente een veilige omgeving aan kan bieden waar mensen via hun eigen apparatuur toegang toe hebben. Er zijn wel meer virusmeldingen geweest, maar daar is de gemeente goed tegen beschermd en die hebben daarom geen problemen gegeven. Het probleem blijft wel dat de gemeente geen invloed heeft op de configuratie van de apparaten van de ambtenaren thuis en dus een verhoogd en daarmee ongewenst risico lopen.

Er wordt 340.000 euro uitgetrokken om de ambtenaren op het Schiedamse stadskantoor te voorzien van fonkelnieuwe laptops, die over 3 jaar allemaal weer worden afgeschreven. De gemeenteraad is daar dinsdagavond mee akkoord gegaan (met uitzondering van de fractie LOS). Raadslid John Maris (PS) sprak vooraf nog wel bedenkingen uit over de voorgestelde afschrijving, maar ging eveneens akkoord.

11 reacties op “AMPER VIRUSPROBLEMEN AMBTENAREN SCHIEDAM

 1. Dacht ik FF dat het over corona ging.
  Die Schwab poedel van een Hugo heeft deze week doodleuk verteld dat
  we er toch van uit mogen gaan dat dit vaccin goed is getest.
  Ik zou bijna gaan denken dat hij zich al aan het indekken is als the shit hits the fan.
  Duurt niet lang meer totdat we meer vaccinatiedoden hebben dan coronadoden.
  Een voordeel, wordt het straks mooi rustig op de weg.

  1. Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele coronavaccins (mRNA gen therapie injecties). Iets wat hen vooral zorgen baart, is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. In het Engels: antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dit precies? Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in een filmpje wat helaas steeds door het foute YouTube wordt gecensureerd. . Stel: je haalt je eerste prik en er is niets aan de hand. Je haalt je tweede dosis en er is nog steeds niets aan de hand. Als je vervolgens op natuurlijke wijze besmet raakt met corona, treedt er een cytokinestorm op. In de overdrive . Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: ontstekingsbevorderende en ontstekingsremmende. Een subtiel samenspel van beide zorgt ervoor dat het afweersysteem een infectie de baas wordt. Maar een overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan juist een veel ernstiger beloop van de infectie veroorzaken. Het immuunsysteem gaat dan als het ware in de overdrive en dat leidt tot heel ernstige klachten. Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken. . In 2012 ging dit ook fout bij de dierproeven!

  1. Ja lachen maar. Ach ja, ‘we’ hebben onze vrijheden terug zo denken de aller domsten. Maar de vrijheid om je aan de covidkolder te onttrekken heb je altijd behouden. Haal die muilkorf van je smoel!!.

   Die vrijheid hebben jullie schapen terug omdat de tijdelijke permanente wet coronatoegangsbewijzen is aangenomen door zowel de Eerste als de Tweede Kamer en die is dan ook met ingang van deze maand van kracht geworden. De tijdelijke permanente coronawet is zoals gebruikelijk weer met drie maanden verlengd. En in september gaat de deugprik bij de ‘gevaccineerden’ ( met een experimentele gentherapie) pas echt zijn werk doen. Ze zullen worden afgeschreven als coronaslachtoffers… en he… daar is tegen die tijd ook de extra strenge lockdown want er gaan massaal mensen dood (en dan echt!). Opeens is komend najaar de griep ook weer terug. Heel gek, he?! (NOT). Die dodencijfers zijn dan niet meer nodig om de domsten in angst te houden. De vaccinatiedoden zullen het hem gaan doen… als zg covidslachtoffers.

   De volgende stap richting totale slavernij van de bevolking wordt uiteraard gebracht als ‘goed nieuws’. Onze overheden zullen ons weer gaan ‘redden’ met nog meer vrijheidsberovingen. En de bange schapen zullen juichen… de dood tegemoet. De wereldbevolking moet worden gedecimeerd. En dat gaat lukken!

   Vol afgunst keek men in EU en Den Haag jarenlang naar China waar een systeem wordt gehanteerd waarbij de overheid goede burgers kan belonen en de slechte straffen. Het is ze toch gelukt om op basis van een niet bestaand virus (de herbenoemde seizoensgriep!!) de bevolking zo gek te krijgen dat ze instemmen met coronatoegangsbewijzen. Het heeft even geduurd, maar nu hebben wij met ingang van deze maand ook een dergelijk systeem in ons land en dat maakt veel schaapjes blij.

   Kijk even naar deze collage van de aller domsten… er zullen er nog velen volgen.

   https://www.fulllifechannel.com/video/347/ze-waren-er-trots-op-dat-ze-waren-ingeent-

   Blijven lachen hoor. Nu kan het nog.

   1. @ Bep , Je hebt volgens mij gelijk hoor ; Angst onder de mensen zaaien maakt van mensen makke schapen , iets waar het Geloof ook al honderden jaren gebruik van maakt . Daarom kunnen ze dat vaccin wat mij betreft , ergens instoppen , waar het warm en donker is …………En ik ga nooit meer Chinees eten .

    1. Wat mij verbaasd is dat men spreekt van Spaanse griep, Mexicaanse griep Hong Kong griep en er zijn vast nog meer sporten griep die naar landen genoemd zijn.
     Waarom wordt er nu niet over de Chinese of gele griep gesproken maar alleen over corona?
     Worden de chineesjes dan boos?
     Gaan ze de wereld straffen op economisch gebied? Of laten ze nog een virus ontsnappen uit een laboratorium?

    2. Naar verluidt zijn de meeste ‘Chinezen,’ geen echte Chinezen maar lui die uit landen komen waarmee China in de klins ligt zoals Taiwan.
     Hoe dan ook, het eten vind ik lekker van de Hollandse Chinees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *