Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AMPER 4 % POSITIEF BIJ PCR-TEST SCHIEDAM

SCHIEDAM- De PCR-testen van de GGD in Schiedam leveren amper 4 % positieve uitslagen op terwijl de test in de jeneverstad bij duizenden mensen per week zou worden afgenomen. In de periode van 16 tot en met 20 september zijn op de locatie in de Fokkerstraat in totaal 3.461 mensen getest (Bron: GGD Rotterdam-Rijnmond). Het RIVM meldt over de bijna gelijke periode (16 tot en met 22 september ) in Schiedam 125 mensen met een mogelijke covid-besmetting.

Het grafiekje van RIVM dat niet gedeeld wordt in de gevestigde media noch in de Tweede Kamer.
De huidige PCR-test (polymerase chain reaction), die de GGD gebruikt, zou bovendien onbetrouwbaar zijn, meent een groeiende groep critici, omdat de PCR-test bij een positieve uitslag slechts aantoont dat iemand deeltjes van het coronavirus bij zich kan dragen. Dat betekent nog niet dat iemand bijvoorbeeld daadwerkelijk ziek is van ‘het virus’ of anderen kan besmetten, want de vastgestelde stukjes kunnen maanden oud zijn.

De Tweede Kamer heeft vorige week desondanks met een ruime meerderheid het voorstel verworpen voor een onafhankelijk onderzoek naar de (on)betrouwbaarheid van de PCR-test. Ook al is al het covid-beleid op de tests gebaseerd. Alleen de fracties van de PVV, SGP, FVD en Wybren van Haga (ex-VVD) willen onderzoek naar de PCR-test.

En dan is er ook nog twijfel over de 3.461 tests die vorige week in Schiedam zijn afgenomen, zoals de GGD beweert. Deze dagen verschijnen via verschillende online kanalen namelijk beelden van een uitgestorven en verlaten Schiedamse teststraat. De GGD laat in een reactie daarop weten dat veel bezoekers zich in de parkeergarage bevinden en daardoor buiten beeld blijven.

Meer dan tachtig praktiserende Nederlandse artsen en andere academici deden eerder in een brandbrief aan politiek en media al de dringende oproep de corona-hoax per direct te beëindigen. Nog meer medici verzoeken de Tweede Kamer om de noodwet tegen te houden. Ruim 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals, waaronder 13 hoogleraren hebben daarvoor een brandbrief ondertekend.

De artsen schrijven: ‘Aan het begin van de pandemie waren de maatregelen begrijpelijk en breed gedragen, ook al is er verschil in uitvoering met de landen om ons heen. Gaandeweg is er vanuit vele bronnen aan de alarmbel getrokken, de mortaliteit bleek vele malen lager dan verwacht, de meest kwetsbare groepen duidelijk omschrijfbaar (50% van de overleden patienten was 83 jaar of ouder. Merendeel (70%) van de overledenen jonger dan 70 jaar had een onderliggende aandoening waarvan 43% cardiovasculair lijden, 26% diabetes mellitus en 24% een chronische longaandoening) en de overgrote meerderheid (RIVM: 98%) maakt het (zeer) licht door.’

Een groep Amerikaanse artsen heeft al eens vanaf de trap van het US Supreme Court een persconferentie gegeven. De groep spreekt zonder mondkapjes en heeft zichtbaar maling aan social distance (het opgedrongen abnormaal). Volgens deze artsen bestaat er een werkzaam medicijn tegen Covid-19: Hydroxychloroquine (HCQ), voor genezing en ter preventie. De aanbevolen dosering HCQ: 200 milligram 2 maal per week en zink dagelijks.

De video met de artsen vindt u HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *