Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AMATEURSCHATTEN VAN SCHIEDAM LATEN ZICH ZIEN OP IKTOON

SCHIEDAM – Stichting Mooi Werk presenteert samen met de Bibliotheek een nieuwe editie van het amateurkunstenfestival iktoon Schiedam. Op 19 september staat de Korenbeurs aan de Lange Haven weer bol van de activiteiten. Aan het einde van de middag wordt de Mooi Werk Cultuurprijs uitgereikt.

Het iktoon festival is een landelijk initiatief om de amateurkunsten in het zonnetje te zetten. Lokale organisatoren kunnen daar hun eigen invulling aan geven. Stichting Mooi Werk organiseert ook dit jaar weer de Schiedamse editie, bijgestaan door de Bibliotheek.

Verschillende activiteiten

In en om de Korenbeurs vinden diverse activiteiten plaats. In het Atrium en op de eerste etage is er een kunstbeurs, waar diverse organisaties hun kunsten presenteren. In de rondgang om het Atrium is een tentoonstelling van de allerbeste foto’s van Schiedamse amateurfotografen.

In de middag worden er in het pand achter de Korenbeurs enkele workshops aangeboden. Ook zullen er 2 buitenoptredens zijn. Na afloop van het evenement wordt in de Beurszaal op de eerste etage de Mooi Werk Cultuurprijs 2020 uitgereikt.

Het evenement duurt van 11.00 – 16.30 uur. De uitreiking van de Cultuurprijs zal rond 17.00 uur plaatsvinden. De exacte tijden van de workshops en de buitenoptredens worden op de dag zelf bekendgemaakt. Daarnaast komt het programma tijdig op de website van Stichting Mooi Werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *