Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALTERNATIEVEN VOOR FURIADE MAASSLUIS

MAASSLUIS- Er komen alternatieven voor de Furieade die dit jaar niet kan doorgaan vanwege de lockdown.

De jeugd van 3 tot 13 jaar kan op 29 augustus van alles beleven rond de Noord- en Zuidvliet. In samenwerking met de Scouting Kareldoormangroep kunnen kinderen varen, klimmen en andere activiteiten ondernemen. Met onder meer vlotten, touwen, netten en kleine bootjes op en rond het water. Het zal op inschrijving en met verschillende starttijden georganiseerd worden. De kinderen mogen onder begeleiding deelnemen aan de activiteiten.

Op zaterdag 26 september worden, in samenwerking met Stichting Sleepboothaven Maassluis, rondvaarten verzorgt door een verscheidenheid aan Maassluise schepen vanuit de haven. Ook dit gaat met kaartverkoop. Om 14.00 uur zal er op de Waterweg een vlootschouw plaats vinden. Alle boten zullen langs de Koning Willem Alexander Boulevard varen.

Als afsluiting is er een nieuw initiatief, dineren aan de haven. Op de loswal van de Burgemeester de Jonghkade zal een openlucht restaurant worden gerealiseerd. Er zal plaats zijn voor veel gasten die kunnen genieten van een 3 gangen menu, inclusief drankjes, in een sfeervol decor met verrassende elementen. Voor deze avond zal gereserveerd moeten worden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *