Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG STREEP DOOR WEEKMARKTEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De weekmarkten in Vlaardingen gaan niet door in verband met het risico op verspreiding van het coronavirus. Eigenlijk zou de markt op het Veerplein afgelopen zaterdag al niet meer doorgaan, maar op dat besluit is de burgemeester op het laatste moment teruggekomen op aandringen van oppositiepartij Beter voor Vlaardingen. Komende woensdag blijven de marktkramers alsnog weg.

Alle evenementen in Vlaardingen zijn afgelast. Ook evenementen met minder dan honderd bezoekers. Dit geld ook voor de kermis op de Broekweg. Ook de raads- en commissievergaderingen zijn afgelast. Bij een huwelijk of geregistreerd partnerschap mogen niet meer dan 100 bezoekers aanwezig zijn. Bij een begrafenis of dienst mogen niet meer dan 100 bezoekers aanwezig zijn.

In Vlaardingen is 11 maart de eerste besmetting met het coronavirus vastgesteld bij een inwoner. De patiënt verblijft in thuisisolatie. De patiënt is in contact geweest met iemand in Noord-Brabant. Dit is hoogstwaarschijnlijk de bron van de besmetting.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “ALSNOG STREEP DOOR WEEKMARKTEN VLAARDINGEN

  1. De supermarkten mogen wel verkopen, maar de markten niet.B eetje dubbel. Beter markten open doen. Mensen zijn nu al bereid om alle regels van voorzichtigheid in acht te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *