Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG SIGNALEMENT OVERVALLER SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- De politie komt alsnog met een signalement van de overvaller die woensdagochtend toeslag bij een winkel aan de Mesdaglaan in Schiedam-West.

De overvaller heeft een fors postuur, donkere huidskleur en is 1,85 tot 1,90 meter lang. Hij is ongeveer 30-35 jaar oud en droeg een donkerblauwe jas, met een donkerkleurige broek, sportschoenen en muts. Ook droeg hij een donkere mondkap. De dader is gevlucht in de richting van de Jozef Israëlsstraat.

De ochtend van een 60-jarige medewerkster van een supermarkt aan de Mesdaglaan wordt bruut verstoord, wanneer rond 06.15 uur een overvaller de nog gesloten winkel binnendringt en geld eist.

De medewerkster deelt de man nietsvermoedend mee dat de winkel nog gesloten is. De man verdwijnt even, maar komt direct weer naar binnen. Hij grijpt de medewerkster vast, zegt dat het een overval is en eist geld. Als de medewerkster geen geld geeft ontstaat er een worsteling, waarna de overvaller zonder buit verdwijnt. De medewerkster hield geen letsel over aan het incident.

De politie start het onderzoek naar deze overval en is op zoek naar informatie die naar de dader kan wijzen. Misschien kunt u daarbij helpen. Heeft u iets opvallends gezien in de omgeving van de Mesdaglaan in Schiedam rond 06.15 uur? Neem dan contact op met 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “ALSNOG SIGNALEMENT OVERVALLER SCHIEDAM-WEST

 1. Waarschijnlijk een persoon die een moeilijke tijd heeft gehad in het racistische Nederland.
  Geen kans gekregen om school af te maken en werk te krijgen. Een centje bijverdienen naast je uitkering is ook onmogelijk gemaakt op 5 december.
  In het verleden gaf zwarte Piet mensen cadeautjes,
  nu overvallen ze uit armoede mensen.

  Komt Schiedam wel weer een keer op t.v.

 2. Je heb waarschijnlijk gelijk, fijn dat we het weer eens zijn.
  Waarom worden er vrijwel alleen witte mensen overvallen door zwarte mensen. Kijk maar naar het programma Opsporing verzocht , bureau Rijnmond en lees de kranten maar, zowel links als rechts. Ik zeg beslist niet dat alle zwarte mensen witte mensen beroven maar het gebeurd wel heel vaak, andersom heb ik nog niet gezien.
  Zelfs mijn zwarte kennissen erkennen dit. Ook deze mensen zijn de dupe van dat soort criminelen en worden geassocieerd met dat tuig. Laten anderen die het niet met ons eens zijn a.u.b. niet beginnen dat dit tuig terecht overvallen etcetera plegen om iets terug te halen wat de witte Nederlanders 300 jaar geleden hadden weggenomen uit Afrika. Daar hoorden de slachtoffers van deze laffe overval zeker niet bij, deze mensen werken zich te pletter voor hun boterhammetje. Dit word weer eens vergalt door tuig van de richel.
  Maar ik respecteer wel ieders mening, dus ook de mening van deze mensen, die de overval goedpraten, zal ik moeten respecteren.

 3. Ik praat geen enkele overval goed. Ik vind het alleen jammer dat je alles wat niet Arisch is over één kam scheert. De meeste ellende hier wordt toch veroorzaakt door Noord afrikanen, Midden Oostenlui en Oostblokkers. Mensen uit onze voormalige kolonieën van welke kleur dan ook zie je toch niet oververtegenwoordigd in de criminaliteit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *