WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG EXPOSITIE BASSIE EN ADRIAAN IN MUSEUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De komst van de Bassie en Adriaan tentoonstelling in Museum Vlaardingen is te danken aan de inzet van de raadsleden Ben Vuijk (ONS.Vlaardingen) en Tim Thiel (fractie Boers), menen ze zelf. Het was de wens van de twee lokale politici dat de Vlaardingse clown en acrobaat een vaste expositie zouden krijgen in het museum. Het wordt een tentoonstelling van 15 juli tot 25 oktober 2020.

Thiel: ‘Het begon met een landelijke oproep in de media om onze Vlaardingse helden een eigen plaats te geven in onze stad. Na een introductie en wat aftastende gesprekken hebben we iedereen aan elkaar gekoppeld. Vervolgens zijn er meerdere gesprekken gevoerd en werd iedereen enthousiast. En met resultaat, de expositie van Bassie & Adriaan is een feit.’

In 2017 sloten Bassie en Adriaan al eens hun uiterst succesvolle carrière af in het Theater Flamingo in Vlaardingen. Direct na opening van de afscheidstentoonstelling in juni moesten de beroemde Vlaardingse kinderhelden een limiet stellen aan het aantal bezoekers wat tegelijkertijd naar binnen mocht in het theater. De belangstelling was zodanig dat de artiesten hun fans adviseerden om niet in het weekend, maar op een doordeweekse dag langs te komen.

De tentoonstelling kwam in het Vlaardingse theater terecht nadat Museum Vlaardingen de neus had opgehaald voor een expositie van het beroemde duo.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *