WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG EERSTE PAAL SPORTHAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wethouder Arnoud Proos (CU-SGP) heeft vanmiddag de eerste paal geslagen voor de nieuwe sporthal aan de Claudius Civilislaan. Proos over deze mijlpaal: “We hebben best een aantal tegenslagen gehad in de voorbereidingen, maar die zijn nu gelukkig overwonnen. Daarom is het ook fijn om daar vandaag bij stil te kunnen staan. Ik hoop hier over een jaar weer te staan om de officiële opening te vieren, terwijl we kijken naar een mooie wedstrijd van S.C. Twist.”

De bouw van de sporthal aan de Claudius Civilislaan is onderdeel van de herstructurering van de Westwijk. Samen met de grootste gebruikers, het college Vos en S.C. Twist, is het gebouw ontworpen onder begeleiding van De Vilder & Zonneveld Architecten. Dat was niet een makkelijke opgave, aangezien de hal tegen het college Vos moest worden aangebouwd, maar ook de kantine van S.C. Twist moest worden ingepast.

De gemeente kijkt uit naar de toekomst. De wethouder: “Deze hal is ontworpen als wedstrijdhal. Daarom komt er ook een tribune in. Ik ben heel blij met het ontwerp. Het wordt echt een mooie hal. En ik hoop dit de vereniging gaat helpen bij het boeken van mooie resultaten, met veel aanmoediging van het publiek. En ik ben daar zeker onderdeel van.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *