RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALSNOG 5 DAGEN CEL VOOR AGRESSIEVE SCHIEDAMMER (30)

SCHIEDAM- De Schiedammer William de B. (30) moet alsnog een voorwaardelijk opgelegde celstraf van 5 dagen uitzitten. De man heeft zich opnieuw schuldig gemaakt aan agressie binnen een proeftijd van 2 jaar.

De verdachte heeft op 26 juli vernielingen aangericht in het Detentiecentrum Rotterdam aan de Portelabaan. Daar heeft De B. onder meer een koffiepot en bedlinnen gesloopt.

Op 9 februari zou de verdachte ook tekeer zijn gegaan in Eindhoven. Daar heeft hij een cel op het politiebureau beschadigd.

De man is op 29 november 2020 in Rotterdam betrapt op winkeldiefstal bij een vestiging van supermarkt Jumbo aan de Hillelaan 77. Er wordt hem dan een voorwaardelijke taakstraf opgelegd, maar De B. komt opnieuw met de politie in aanraking wanneer hij op 4 juli 2021 in Hellevoetsluis, opzettelijk en wederrechtelijk een ruit, een tuindeur en een gordijn vernielt.

Op 12 juli bijt de verdachte in Spijkenisse (met kracht) in de rechter bovenarm van een man. Tegelijk worden door De B. een computer en muren vernield, die toebehoren aan de gemeente Nissewaard.

Een dag later, op 13 juli, vernielt de Schiedammer in Spijkenisse een betaalautomaat, een koffiezetapparaat en een plantenbak van de gemeente Nissewaard.

1 reactie op “ALSNOG 5 DAGEN CEL VOOR AGRESSIEVE SCHIEDAMMER (30)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *