RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALPHENAREN ACHTER NIEUW BORDEEL SCHIEDAM

SCHIEDAM- De vergunningaanvraag  voor een nieuw bordeel  op bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder in Schiedam is afkomstig van de uitbaters van Salon 261 uit Alphen aan den Rijn. Het Schiedamse filiaal in het beoogde pand in de Van Vlissingenstraat krijgt de naam Salon 2B.

De legale seksclub wordt huurder van het bedrijfspand in Schiedam wat voor dit doel wordt verbouwd voor een totaalbedrag van 75.000 euro. In het pand komen tien werkkamers en folie op de ramen.  Het bordeel is vanaf de straat alleen herkenbaar aan een bord boven de ingang waarop de naam van de seksclub wordt uitgelicht. Parkeren gebeurt op eigen terrein. Er zullen bij de seksinrichting maximaal twintig personen tegelijk aanwezig zijn. De huisregels staan het gebruik van alcohol en drugs niet toe. Dit alles blijkt uit de vergunningaanvraag waartegen belanghebbenden nog bezwaar kunnen maken bij de gemeente.

Voorlopig is de vestiging van een seksclub op het bedrijventerrein in strijd met de ruimtelijke ordening. Een seksinrichting kan niet worden aangemerkt als een bedrijfsactiviteit. Daar staat tegenover dat burgemeester Cor Lamers (CDA) meermaals heeft aangegeven niet afwijzend te staat tegenover nieuwe, legale bordelen in de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *