WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALLERLAATSTE KEER BASSIE EN ADRIAAN IN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Bassie en Adriaan hebben alsnog hun tentoonstelling in Museum Vlaardingen. De tentoonstelling ‘Een schat aan herinneringen’ is gistermiddag, in aanwezigheid van uitsluitend genodigden, geopend in het museum aan de Westhavenkade 54.

Het belooft een bijzondere tentoonstelling te worden voor jong en oud. Er is genoeg te zien, maar ook genoeg te doen. Zo is er een speurtocht, komen er speciale fandagen en komt  er een stadstour door Vlaardingen, langs de verschillende opnamelocaties van de beroemde televisieseries.

Ten opzichte van de tentoonstelling die twee jaar geleden in het Flamingo theater te zien was in Vlaardingen, is deze tentoonstelling uitgebreider: er is meer te zien dan de vorige keer. In deze tentoonstelling wordt ook het levensverhaal van Bas en Aad uitgebreid in beeld gebracht.

In 2017 sloten Bassie en Adriaan al eens hun uiterst succesvolle carrière af in het Theater Flamingo. Direct na de opening van de afscheidstentoonstelling in juni moesten de beroemde Vlaardingse kinderhelden een limiet stellen aan het aantal bezoekers wat tegelijkertijd naar binnen mocht in het theater. De belangstelling was zodanig dat de artiesten hun fans adviseerden om niet in het weekend, maar op een doordeweekse dag langs te komen.

De tentoonstelling kwam in het Vlaardingse theater terecht nadat Museum Vlaardingen de neus had opgehaald voor een expositie van het beroemde duo.

Nu de tentoonstelling alsnog in het museum staat is deze te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

En, wegens het grote succes van de voorverkoop van de kaarten, verlengd tot en met 16 mei 2021.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *