Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ALLAH AKBAR ONTREGELT METRO

In eerste instantie waren het getuigen die het schreeuwen van Allah Akbar naar buiten brachten. De reguliere media hebben het over 'een verwarde vrouw'.
In eerste instantie waren het getuigen die het schreeuwen van Allah Akbar naar buiten brachten. De reguliere media hebben het dan nog over ‘een verwarde vrouw’.
SCHIEDAM- De metro van en naar Rotterdam heeft vanmiddag enige tijd stil gelegen. Op station Beurs in Rotterdam had een moslima hard geschreeuw Allah Akbar. Ook riep ze dat ze een bom bij zich had. De Engelstalige vrouw sprong op de rails en ging tussen de sporen zitten. Daarop ontstond grote paniek.

Ook in een aantal metrostellen ontstond paniek doordat alle verlichting uitviel. Mensen probeerden deuren en ramen te forceren om te kunnen ontsnappen.

Allaha akbar is de islamitische kreet die moslimterroristen gebruiken net voor ze zich opblazen.

Op meerder plaatsen in West-Europa zijn de afgelopen maanden mensen aangevallen en gedood door jihadisten na het slaken van de kreet Allah Akbar (Charlie Hebdo, Bataclan, Stockholm, Brussel, Nice, Ansbach, München, Rouen, London etc). ISIS heeft de komst van moslimterroristen via de toestroom aan ‘vluchtelingen’ al meermaals aangekondigd.

2 reacties op “ALLAH AKBAR ONTREGELT METRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *