WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AGRESSIEF DUO WIL MET AUTO EN MES SCHIEDAMMER DODEN

SCHIEDAM- Het duo Jan Julius B. (28) uit Breda en Cynthia W. (34) uit Maassluis worden verdacht van het opzettelijk van het leven willen beroven van Schiedammer R.K. De twee verdachten staan deze week voor de rechters van de meervoudige strafkamer in Rotterdam.

Op 21 juli 2021 heeft B. de Schiedammer K. in de Nieuw-Mathenesserstraat verwondingen toegebracht aan zijn benen, door de man klem te rijden tussen de auto van B. en een boom. Dit kon gebeuren door met verhoogde snelheid over de stoep op het slachtoffer in te rijden. Op zijn minst heeft B. niet tijdig geremd voor K., terwijl de uitvoering van het voorgenomen misdrijf niet is voltooid.

Cynthia W. heeft het slachtoffer bedreigd en is achter K. aangerend met in haar hand een mes en heeft daarbij aan K. dreigend de woorden toegevoegd: ‘Ik maak hem dood’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

W., wordt door het Openbaar Ministerie verweten dat zij het slachtoffer daarna heeft verlaten, terwijl daardoor, naar zij wist(en) of redelijkerwijs moest(en) vermoeden, dat K., aan wie letsel was toegebracht, in hulpeloze toestand werd achtergelaten.

2 gedachten over “AGRESSIEF DUO WIL MET AUTO EN MES SCHIEDAMMER DODEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *