WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AGENT AANGEVALLEN IN STADHUIS MAASSLUIS

MAASSLUIS- De gemeente Maassluis heeft aangifte gedaan tegen een bezoeker die het stadhuis is uitgezet. De 31-jarige Marokkaan A. B. heeft op 16 oktober geweigerd het gebouw te verlaten toen hem daar door een ambtenaar om werd verzocht.

Toen de politie werd ingeschakeld – in het stadhuis is een politiepost gevestigd – nam B. een gevechtshouding aan tegen de dienstdoende hoofdagent. Met gebalde vuisten werd de diender de woorden toegevoegd: “Ik mag hier wel komen, wie ben jij dan om mij aan te spreken vuile kankerhond, je kankermoeder.”

Daarop heeft B. de politieman geprobeerd in zijn gezicht te slaan. De politieman heeft de verdachte daarop tegen de grond gewerkt, met als resultaat enig lichamelijk letsel, te weten een geschaafde elleboog en een wondje aan de pink, een kras op de kin en een gekneusde middelvinger bij de hoofdagent.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “AGENT AANGEVALLEN IN STADHUIS MAASSLUIS

 1. Wanneer komt de tijd om zulke klootzakken het land uit te zetten met zijn hele familie.
  Nederlands paspoort innemen en lekker terug naar de koning.
  Als je dat daar doet zit je voorlopig vast.

 2. Altijd makkelijk om zulke scheld woorden in de mond te nemen.

  Vraag me af, of hij het zou waarderen, als je zoiets tegen hem zou zeggen. Ik denk dat de wereld dan te klein is en hij al zijn broertjes en neefjes op trommelt, want daar zijn ze altijd heel goed in.

 3. Krijgen binnenkort wel weer te horen dat de agent een racist is. Ook zal er smartengeld door de geitenwollendragende linkse advocaat voor de verdachte worden gevraagd. Door het optreden van de agent is hij alle vertrouwen in de Nederlandse rechtstaat verloren en niet meer in staat om te solliciteren. De dader begreep het verzoek om het pand te verlaten waarschijnlijk niet door een taalbarrière. Maar scheldwoorden roepen is nog net mogelijk.
  Het niet begrijpen en verstaan van de Nederlandse taal is gemakkelijk op te lossen:
  De taal van de uitschuifbare wapenstok, die is heel duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *