WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AGEGGK-VICTORIA’04

VLAARDINGEN- In Rotterdam trof Victoria;04 in AGE-GGK een door veel blessures geplaagde tegenstander, die zich niet het kaas van het brood liet eten. De bezoekers domineerden nagenoeg de hele wedstrijd, maar slaagden er niet in de hard werkende thuisclub een grote nederlaag te bezorgen.

De Vlaardingse formatie bouwde in de eerste helft een veldoverwicht op. De stormachtige koude wind droeg niet bij aan het aanvalsspel. Keer op keer werden de spitsen met een lange bal gezocht, doch nauwkeurigheid en accuratesse ontbraken. De doelman van AGE-GGK bleek een behoorlijke sta in de weg, want wist veelal het antwoord op doorkomende aanvallers. Na een half uur spelen werd de bal uit een hoekschop door de wind gedragen, waarvan Nailey Girigorie profiteerde door van dichtbij 0-1 binnen te koppen. AGEGGK verdedigde sterk en zocht waar mogelijk in de omschakeling naar kansjes in de jacht naar de gelijkmaker.

In de tweede helft moest Victoria’04 tegen de wind in spelen. Het duel speelde zich grotendeels op de helft van AGE-GGK af, maar leverde niet het gewenste resultaat op voor de Victorianen. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg AGE-GGK steeds meer vat op spel van de Vlaardingers, die in de slotfase alert moesten blijven op lastige speldenprikken van de thuisclub om niet een tegentreffer te incasseren. Met enig fortuin wist de achterhoede van Victoria’04 de nul vast te houden om zodoende de overwinning in de wacht te slepen.

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Michael Blok, Oscar Knecht, Dempsey Varela, Rémon van Prooijen, Denzel Asmus (75: Roy Meerten), Jordi de Kimpe, Jur de Visser, Miquel Asmus (80: Bob Planken), Gianluca Been, Nailey Girigorie.

AGEGGK-Victoria’04 eindstand 0-1 ( bij rust 0-1)

Doelpunt Victoria’04: Nailey Girigorie.