RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AFSLUITINGEN MAASLUISSEDIJK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Maassluissedijk in Vlaardingen, ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding, wordt afgesloten voor autoverkeer van maandag 8 mei 21.00 uur tot dinsdag 9 mei 05.00 uur en van donderdag 8 juni 21.00 uur tot vrijdag 9 juni 05.00 uur.

Auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de A20, tractoren via de Broekpolderweg. Het fietspad blijft open. Alle bedrijven en woningen blijven via één kant bereikbaar.

De Maassluissedijk is in de nacht van 8 op 9 mei ter hoogte van de Blankenburgverbinding afgesloten. De weg wordt hier dan versmald naar 1 rijstrook en er worden verkeerslichten geplaatst. De versmalling is nodig voor werkzaamheden aan het talud van het viaduct over de Blankenburgverbinding. Deze duren ongeveer vijf weken. Van 9 mei tot en met 8 juni kan het verkeer hier door middel van verkeerslichten de bouwplaats passeren. In de nacht van 8 op 9 juni wordt de situatie weer hersteld. De Maassluissedijk is dan weer in van 21.00 uur tot 05.00 uur de volgende morgen afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *