WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AFSLUITING WIJKCULTUURKLASSEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- De wijkcultuurklassen Nieuwland sluiten vanmiddag het seizoen af met een expositie in Bibliotheek de Korenbeurs Schiedam. Alle deelnemende kinderen van de vier scholen zullen hun kunsten vertonen op het gebied theater en gitaar. Daarnaast zullen er diverse kunstwerken worden geëxposeerd op de galerij van de eerste verdieping van de bibliotheek

Kinderen van de vier basisscholen in Nieuwland volgen na schooltijd op vrijwillige basis kunst- en cultuurlessen. Dit gebeurt binnen de wijkschoolvereniging Nieuwland, onderdeel van de wijksportvereniging Nieuwland. Gitaar, beeldende kunst en theater zijn de disciplines waar kinderen zich voor kunnen opgeven. Binnen een vertrouwde omgeving en tegen een aantrekkelijk tarief kennismaken met sport, kunst en cultuur. Dat is het concept van de wijkcultuurklassen.

De eindpresentatie van de wijkcultuurklassen vindt plaats in de beurszaal van de bibliotheek Schiedam (Lange Haven 145). De inloop is om 13.00 uur. Tussen 13.30 en 14.30 zullen de kinderen optreden. Ook is er tijd om de kunstwerken te bewonderen van de deelnemende kinderen aan de lessen kunst.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *