Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AFSLUITING MAASSLUISEDIJK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Maassluisedijk in Vlaardingen is in nacht van 3 op 4 oktober afgesloten voor autoverkeer ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding. De afsluiting geldt vanaf donderdag 3 oktober 19.00 uur tot vrijdag 4 oktober 07.00 uur afgesloten voor autoverkeer.

Deze nacht worden asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. De weg is afgesloten voor autoverkeer. Het fietspad langs de Maassluissedijk blijft tijdens de werkzaamheden open. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar de nacht van 4 op 5 oktober.

Het verkeer wordt omgeleid via de A20, langzaam verkeer kan via de Broekpolderweg rijden. Om sluipverkeer over de Zuidbuurt te voorkomen, staan hier in de avonduren verkeersregelaars. Gele borden boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Weggebruikers en reizigers met buslijn 173 die omrijden via de A20 moeten rekening houden met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten. Verkeer dat rijdt via de Broekpolderweg met een extra reistijd van 15 minuten.

De werkzaamheden vinden plaats voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. Als de Blankenburgverbinding klaar is gaat de Maassluissedijk met een viaduct over de nieuwe snelweg heen. Om ditviaduct te kunnen bouwen, verlegt bouwconsortium BAAK een deel van de Maassluissedijk tijdelijk een stukje naar het zuiden van de bestaande weg. Vanaf 4 oktober 07.00 uur rijdt het verkeer over de tijdelijke weg. Omdat er veel inritten naar het bouwterreinzijn, geldt ter plaatse een maximumsnelheid van 30 km/u. Deze situatie duurt tot de zomer van 2021.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op: blankenburgverbinding.nl/werkzaamheden.

Heeft u vragen? Bel dan gratis met onze Landelijke Informatielijn: 0800 – 8002.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *