Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AFSCHEIDSMUSICAL BASISSCHOLEN IN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Stadsgehoorzaal biedt tien Vlaardingse basisscholen het toneel om in juli met een groot applaus afscheid te nemen van hun basisschool carrière. Inmiddels hebben al zeven Vlaardingse scholen gebruik gemaakt van deze kans.

Wie herinnert zich niet zijn of haar eindmusical van de basisschool? Het is prachtig om je tijd op de basisschool af te sluiten met een groot applaus! Vaak vinden de slotmusicals plaats in de aula van de school. Vanwege de lockdown is deze ruimte nu voor veel scholen te klein. Het theater ontvangt de scholen graag en denkt mee om met mooi licht en goed geluid toch een onvergetelijk afscheid te organiseren voor de groepen acht. “Zo krijgen we de kans om de komende maand het theater goed in te zetten voor de stad. We houden ons strikt aan de regels van het RIVM, dus we kunnen in totaal 100 mensen in het theater verwelkomen”, legt Kimberly Ruppert van de Stadsgehoorzaal uit. “En voor alle opa’s en oma’s, tantes en ooms die er niet bij kunnen zijn, organiseren we als theater dat je online kan meegenieten via een livestream.”

Er is nog plek voor drie Vlaardingse scholen! Wie interesse heeft, kan contact opnemen met de Stadsgehoorzaal, telefonisch of via info@stadsgehoorzaal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *