Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ADVISEUR (35.000 EURO) VLAARDINGEN BEKENDE GEMEENTESECRETARIS’

VLAARDINGEN- De externe adviseur die voor 35.000 euro een rapport heeft opgesteld voor de gemeente Vlaardingen over de huidige financiële situatie is een bekende van de interim gemeentesecretaris. Dat beweert oud-raadslid Esther Heijndijk (CU-SGP). Ze laat in een reactie op Facebook weten: ‘Op LinkedIn vind ik terug dat de huidige gemeentesecretaris a.i en deze adviseur oude bekende zijn van elkaar. In 2014/2015 werkten ze al samen in de gemeente Oud-Beijerland!’

Adriaan Weterings is de man die voor 35.000 euro is ingehuurd om een rapport op te stellen over het begrotingstekort en de oplossingsrichtingen. Weterings is eigenaar van een interim management en adviesbureau.

Gerrit van Hofwegen is per 1 juli aangesteld als interim gemeentesecretaris van Vlaardingen. Van Hofwegen is lange tijd politiek actief geweest voor D66, onder meer als statenlid in Overijssel (‘Ik kan wel stellen dat populisme me ertoe heeft gezet om de politiek in te gaan’). Nu is hij werkzaam vanuit het bedrijf dat hij samen met zijn vrouw heeft als zelfstandig interimmanager, adviseur en coach.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *