Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ACHTERVOLGING OVERTREDERS NOODVERORDENING SCHIEDAM

SCHIEDAM- In verschillende wijken in Schiedam zijn vrijdag mensen bekeurd voor overtreding van de noodverordening, het groepsverbod en het geen afstand houden van 1,5 meter.

De Lichtblauwe Brigade heeft een groep aangesproken op de Koemarkt. Vanuit de groep besloten er een aantal te vluchten op de fiets. Twee van hen zijn staande gehouden onder de woontoren Residentie Over de Vesten.

Op het Geuzenplein in de Woudhoek hadden agenten op de fiets een grote groep jeugd in het vizier. Daarop besloten de jongeren te gaan rennen. Uiteindelijk is een jongen staande gehouden en een proces-verbaal gegeven.

Eerder op de avond zijn ook bekeuringen uitgedeeld in de Nicolaas Beetsstraat in West. Daar zijn in totaal zes mensen betrapt die zich niet hielden aan de verplichte 1,5 meter afstand.

Donderdagavond zijn  in Schiedam-Oost ook meerdere processen-verbaal uitgeschreven voor overtreders van de noodverordening.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “ACHTERVOLGING OVERTREDERS NOODVERORDENING SCHIEDAM

  1. Ik zou ook eens kijken bij het parkeerplaats als je van Schiedam naar Delft rijdt. Net nabij de spoorlijn staat ook een grote groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *