RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANPASSINGEN AAN NIEUWBOUW KETHELPOORT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De plannen voor 213 woningen in De Nieuwe Kethelpoort in Schiedam-Nieuwland zijn de afgelopen maanden aangepast na diverse inspraakrondes met omwonenden en mogelijke kopers. De eengezinswoningen komen na oktober in de verkoop. De appartementen worden later verhuurd. Het veelomvattende project De Nieuwe Kethelpoort komt op de plek waar eerder scholengemeenschap Nieuwelant stond en de oorspronkelijke Sint Johannes de Doperkerk.

De planning is gebaseerd op de start van de bouw aan het eind van 2023. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Als de bouw eind 2023 start, zullen de woningen naar verwachting rond de zomer (2023) in de verkoop gaan. Het verhuurproces is afhankelijk van de toekomstige afnemer.

De projectontwikkelaarscombinatie FSD & Maas Wijkontwikkeling hebben het afgelopen jaar in tal van sessies met omwonenden en mogelijke kopers en huurders gesproken over hun wensen en die zoveel mogelijk verwerkt in het definitieve plan.

2 reacties op “AANPASSINGEN AAN NIEUWBOUW KETHELPOORT SCHIEDAM

  1. Prop het maar weer vol met Pooltjes en Turkies, toch? Geen Nederlander te bekennen, of ja… sommige dan. Sterft van de asielzoekers in die buurt……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.