Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANPAK SCOOTEROVERLAST VLAARDINGEN NOG VIA MELDINGEN

VLAARDINGEN- Acht gedumpte deelscooters op het Burgemeester van Lierplein in Vlaardingen-Oost zijn verplaatst door een medewerker van verhuurder Felyx, omdat de scooters de doorgang op het trottoir blokkeerden. Volgens de gemeente blijft het advies om overlastmeldingen direct aan de scooterverhuurders door te geven. Zij kunnen bij onjuist gebruik ook sanctioneren.

Buurgemeente Schiedam heeft donderdag aangekondigd dat  het parkeren van deelscooters verboden wordt in parken, zeer smalle woonstraten en grote loopgebieden. Deze gebieden worden elektronisch begrensd door middel van ‘geofencing’. Gebruikers kunnen de deelscooters buiten de toegestane gebieden niet afmelden. Dit moet voor een belangrijk deel de kans op parkeeroverlast of hinder voorkomen.

Het aanbieden van deelscooters sluit aan bij de agenda van het World Economic Forum (‘You’ll own nothing and you’ll be happy’), waarbij het streven is om alle aardbewoners – met uitzondering van de globalistische elite – te ontdoen van elk persoonlijk bezit voor het jaar 2030. U bent dan verplicht om alles te huren bij diezelfde elite. Meer weten? Klik HIER.

1 reactie op “AANPAK SCOOTEROVERLAST VLAARDINGEN NOG VIA MELDINGEN

  1. Het is belachelijk dat bewoners bij het verhuurbedrijf moeten gaan soebatten om die teringdingen weg te halen. Daar hebben we handhavers voor. Inbeslagname en vernietigen zal de verhuurder snel op andere gedachten brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *