WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANLEG ROTONDE WESTFRANKELANDSEDIJK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De kruising Westfrankelandsedijk – Admiraal de Ruyterstraat in Schiedam-West wordt een rotonde en ligt tot en met vrijdag 7 september open. De gemeente is in september vorig jaar gestart met het ontwerp. In februari zijn omwonenden bijgepraat over de plannen en de uitvoering.

Diverse verkeersonveilige locaties in Schiedam worden momenteel aangepakt. Het gaat om de zogenoemde black-spots. In totaal is voor de aanpak 2 miljoen euro voor beschikbaar.

Bij de bewonersinspraak, gesprekken met de kindergemeenteraad en de Fietsersbond, eerdere meldingen over verkeersonveiligheid en de twee, in april 2016 gehouden, informatieavonden (als onderdeel van het ‘Uitvoeringsprogramma fietsen’) is een inventarisatie gemaakt van locaties waar de verkeersonveiligheid aandacht vraagt en in overleg zullen worden aangepakt.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *