Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDINGEN ZWARE MISHANDELING VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Drie inwoners van Vlaardingen, elk in de leeftijd van 19 jaar, hebben zich bij de politie gemeld in de zaak van de zware mishandeling afgelopen weekend. In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 februari bracht een getuige rond 04.30 uur een gewonde 23-jarige Vlaardinger naar het politiebureau. De man bleek zijn kaak op twee plaatsen gebroken te hebben, twee gebroken tanden, en een scheur in zijn lip en wenkbrauw. Na berichtgeving hierover meldden de drie 19-jarige plaatsgenoten zich. Ze zijn aangehouden.

De man is waarschijnlijk tussen 03.00 en 04.30 uur gewond geraakt in de Kornelis Speelmanstraat. Hij was daar gekomen via de steeg tussen de Korte Hoogstraat en de Kornelis Speelmanstraat. Daar ontstond een handgemeen met een groepje jongemannen. Hij is toen strompelend verder gegaan in de richting van de Afrol waar hij door een voorbijganger werd gevonden en meegenomen naar het politiebureau. Vervolgens is hij door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op Facebook en lokale media verschenen berichtgeving en een getuigenoproep, waarna de drie verdachten van 19 zich bij de politie meldden. Er wordt onderzocht wat er precies is gebeurd.

De politie komt nog altijd graag nog in contact met getuigen of mensen die camerabeelden hebben waar het incident of de omgeving en mogelijke betrokken personen opstaan. Heeft u iets gezien of weet u meer? Neem contact met ons op via 0900-8844, anoniem via M. 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *