RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDINGEN VOOR MISHANDELING OP METROSTATION ROTTERDAM

ROTTERDAM- Voor de mishandeling van een echtpaar bij de Rotterdamse metro zijn twee verdachten aangehouden: een 17-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel die de klappen zou hebben uitgedeeld en een 14-jarig meisje uit Rotterdam dat erbij stond. De jongen is in zijn woonplaats aangehouden, het meisje meldde zich op het politiebureau. Beiden zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Een echtpaar van 61 en 59 jaar uit Rotterdam werd op 30 maart op metrostation Rijnhaven in Rotterdam mishandeld. De man en de vrouw kwamen die dag terug van een bezoekje aan de Rotterdamse binnenstad. Ze pakten in het centrum de metro en stapten rond 15.10 uur op metrostation Rijnhaven uit. De Rotterdammer zag bij het uitchecken van zijn vrouw dat iemand vlak achter haar aanliep en door hetzelfde poortje glipte. Hij dacht eigenlijk dat deze persoon misschien zijn vrouw wilde gaan zakkenrollen, omdat deze zo dicht achter haar aanliep.

Toen de man de mogelijke zakkenroller op diens gedrag aansprak, kwam er een tweede persoon aan. Deze tweede persoon, een man, sloeg de Rotterdammer meteen meermalen hard in zijn gezicht. Toen zijn vrouw voor haar man in de bres sprong en tussenbeide kwam, kreeg zij van deze man ook meerdere klappen in haar gezicht. Daarna renden de man die de klappen gaf en de eerste persoon er beiden vandoor.

1 reactie op “AANHOUDINGEN VOOR MISHANDELING OP METROSTATION ROTTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *