Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDINGEN BIJ QR-MARKT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Bij de ingang van de kerstmarkt in het centrum van Vlaardingen zijn zeven mensen eerder vandaag aangehouden. Volgens de politie zorgden enkele tegenstanders van de vrijheidsberovingen (op basis van de covid-hoax) onverwacht voor onrust. De zeven arrestanten zijn aangehouden voor belediging.

De kerstmarkt oogst hoon vanwege het weren van mensen zonder QR-pas. De toegangsbewijzen met QR-pas zouden dienen ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al tienduizenden mensen zijn overleden. Haalt u binnenkort niet de aangekondigde boosterprik dan vervalt alsnog uw QR.

7 reacties op “AANHOUDINGEN BIJ QR-MARKT VLAARDINGEN

 1. Waarom moeten die klotewappies ook hier weer de sfeer verzieken? Dank zij die lui zijn vakanties een eind onhandiger geworden en loop ik nu met een snuitkapo in winkels.

  1. Tja het is ook best gecompliceerd. Vroeger noemde men het de griep, nu noemt men het Corona. In 2010 hadden we nog 2.800 IC bedden, nu nog 1.000. Dus als er iemand niest , hebben we een een zorginfarct. Bedankt Mark Rutte dat je in 11 jaar NL naar de filistijnen hebt geholpen.

 2. Trieste vertoning ……..van beide partijen.
  Verziek geen leuk feestje door daar als niet gevaccineerde problemen te maken en beledig niemand. Maak je standpunt en loop verder als dat wordt gevraagd.
  Ga als politie ook met deze mensen om zoals bij ander soorten figuren die de boel verzieken bij kinderfeesten. Daar worden ook vrijwel alle ziektes tegen de politie geuit, maar dat tuig wordt weinig in de weg gelegd. Zelfs dreigen met geweld wordt getolereerd.

  Hou de Kerstgedachte in ere!

 3. Ach grondwetschending mag gewoon plaatsvinden. Precies op de plek waar het Geuzenmonument staat wordt weer aan uitsluiten gedaan, en dat voor een virus met een bizar lage mortaliteit (precies hetzelfde als dat van de griep. Maar dat kan het niet zijn omdat die helemaal is verdwenen) (NOT!).

  Het ‘medicijn’ is vele malen erger dan de kwaal.

  Ging dat kerstverhaal juist niet over nergens welkom zijn? De waanzin wordt niet duidelijker dan in Vlaardingen.

 4. Wat een onzin deze inzet van al dat blauw en ME. Dit gaat de belastingbetaler weer aardig wat kosten. Ik snap niet dat het rijk niet ingrijpt bij de aanvraag van zoveel blauw en ME op straat voor toezicht te houden bij een zielig kerstmarktje.

 5. Ja ja, preventief machtsvertoon jegens onschuldige burgers mag wat kosten, hè, Wijbenga? Bedankt, het is gelijk duidelijk wie de echte staatsvijand is. En dat zijn niet de islamitische terroristen in ons midden, hmm? En voor wie goed oplet: ‘onze’ ongekozen burgemeesters spelen een sleutelrol bij de invoering van openlijke dictatuur. Maar hoe groots hun ego en hoe kleingeestig hun inzicht ook is: wat lokale ambtenaartjes kunnen hier niet zomaar even doen alsof ons Habeas Corpus, onze Grondwet, onze Neuremberg Code en onze internationale mensenrechtenverdragen niet meer bestaan. Nee, dat gaat zomaar niet. Dus! Wie gaat verantwoording afleggen voor deze beschamende vertoning? Want hoeveel agenten worden daar openlijk op straat voor het oog van de camera misbruikt? En wat kost dit bespottelijk spektakel? Waarom deze massale politie inzet om winkelend publiek, middenstanders, voorbijgangers en KINDEREN te intimideren en segregeren? Tijdens de kerstmarkt?? Voor de trappen van het Stadhuis??? Wie vond dit een goed idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *