Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING VERDACHTE OVERVAL COÖP SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie is naar aanleiding van een gewapende overval op supermarkt COÖP aan de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam-Nieuwland een groot onderzoek gestart. Binnen drie kwartier werd de eerste overvaller aangehouden, naar de tweede wordt gezocht.

Rond 08.45 uur vanmorgen kwam een melding binnen over de gewapende overval. Twee mannen bedreigden het winkelpersoneel met een wapen en gingen er vervolgens met onder meer geld vandoor. Ze vluchtten op een scooter.

De politie startte direct een groot onderzoek in de omgeving van de ’s-Gravelandseweg en wist al snel een 16-jarige verdachte aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit vast. Naar een tweede dader wordt nog gezocht. Hij droeg ten tijde van de overval een zwart-blauwe jas, had een lichtblauw t-shirt aan en een blauwe trainingsbroek. Onder meer via Burgernet is het publiek om hulp gevraagd.

De politie komt graag in contact met mensen die vanochtend rond 09.00 uur in de omgeving van de supermarkt iets verdachts hebben gezien, of andere informatie hebben. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *