WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING VERDACHTE (20) EXPLOSIE ROTTERDAM-BEVERWAARD

ROTTERDAM- Kort na de explosie van afgelopen nacht in Rotterdam-Beverwaard is een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Op de Cortenbachsingel ging rond 02.45 uur een explosie af bij een woning.

Door de explosie is het keukenraam van het getroffen huis compleet vernield met veel glasscherven binnen en buiten de woning tot gevolg. Agenten die ter plaatse kwamen, startten direct een onderzoek. Tijdens dit onderzoek kon de 20-jarige man in de omgeving worden aangehouden.

In de nacht van woensdag op donderdag 8 juni was het ook al raak op de Cortenbachsingel. Toen ging een explosief af bij de voordeur van een woning, waardoor een bewoner van het huis, die net de trap afliep, lichtgewond raakte.

Dit jaar zijn al meer dan 50 verdachten aangehouden. Ook in dit onderzoek zet de politie alles in het werk om zowel de uitvoerders als de opdrachtgevers achter de explosie te achterhalen. Daarbij is informatie van omwonenden en betrokkenen van groot belang. Heeft u beelden van de Cortenbachsingel of omgeving of heeft u informatie die voor het onderzoek relevant kan zijn, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u informatie heeft over de mogelijke achtergronden.

Als u liever niet wilt dat uw gegevens bekend worden, dan kunt u ook vertrouwelijk praten met de politie. Het Team Criminele Inlichtingen (TCI) is getraind in het afschermen van hun bronnen en in het geheim informatie inwinnen. Een vertrouwelijk gesprek met TCI kan worden aangevraagd via 088 – 661 77 34. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000.

2 reacties op “AANHOUDING VERDACHTE (20) EXPLOSIE ROTTERDAM-BEVERWAARD

  1. Zijn die rare broekkies de dresscode bij dit soort randdebielen? (samen met het kapusjonnetje natuurlijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *