RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING STEEKINCIDENT SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- De politie heeft een 29-jarige verdachte aangehouden voor het steekincident in de Von Leibnizstraat in Schiedam-Oost. De verdachte uit Rotterdam heeft een eveneens 29-jarige man in zijn been gestoken na een ruzie.

De politie werd om 05.30 uur gebeld na de ruzie in een woning in de straat. Agenten die ter plaatse kwamen troffen in de woning een aantal personen aan. Het was moeilijk om het verhaal helder te krijgen, maar de gewonde man verklaarde dat hij na het stappen een aantal personen mee had genomen naar zijn woning. Op een gegeven moment ontstond er een ruzie tussen hem en een andere man en werd hij in zijn been gestoken. Ambulancepersoneel constateerde dat de verwondingen meevielen.

De verdachte was inmiddels vertrokken, maar hij kwam later die ochtend naar een politiebureau om zich te melden en is aangehouden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *