Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING NA GIJZELING IN ROTTERDAM-OOSTERFLANK

ROTTERDAM- De politie heeft een 31-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden die ervan wordt verdacht een man met een Frans paspoort te hebben ontvoerd. De man is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft 14 dagen langer vastzitten.

Europol kreeg afgelopen donderdag een verontrustend bericht van de Franse autoriteiten. Een 29-jarige man uit Montpellier zou gegijzeld worden in Rotterdam. De Rotterdamse politie is direct een groot onderzoek gestart met als doel de Fransman te vinden. Al snel bleek dat het slachtoffer ergens in een pand in Rotterdam tegen zijn wil werd vastgehouden. Het slachtoffer werd uiteindelijk vrijdagavond, door een arrestatieteam, levend gevonden in een badkamer, in een woning in de wijk Oosterflank in Rotterdam, met zijn handen en voeten aan elkaar getapet.

Ook werden in het pand diverse versnijdingsmiddelen middelen, drugs en patronen aangetroffen. Naast de 31-jarige verdachte, denkt de politie dat meerdere personen bij de gijzeling zijn betrokken. Het onderzoek loopt daarom ook nog volop en meer aanhoudingen niet uitgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *