WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING NA DODELIJK GEWELD FENACOLIUSLAAN MAASSLUIS

MAASSLUIS- Vanmorgen is een 26-jarige man uit Geldrop aangehouden als verdachte in de zaak van het geweld van gisternacht aan de Fenacoliuslaan in Maassluis. De man meldde zich op een politiebureau in Eindhoven. Hij is aangehouden.

Rond 02.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie de melding aan de Fenacoliuslaan in Maassluis binnen, waar een steekpartij zou hebben plaatsgevonden. Dat bleek niet zo te zijn. Wel was sprake van een geweldsincident tussen twee mannen, onder wie het slachtoffer. Mogelijk was sprake van een vechtpartij. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in de loop van de nacht overleed. De dader was toen al gevlucht.

Het is nog niet duidelijk was er precies op de Fenacoliuslaan is voorgevallen en wat de toedracht is geweest. De politie doet met klem een beroep op getuigen. Ook beelden van voor, tijdens en na het incident zijn bijzonder welkom. Wie de politie kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd te bellen om die informatie te geven en/of beelden te delen. Dat kan via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *