WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING IN ZAAK SCHIETINCIDENT ROTTERDAM-PENDRECHT

ROTTERDAM- Een 22-jarige man uit Delft is aangehouden door de politie in het onderzoek naar het schietincident van april in Rotterdam-Pendrecht. Ook is een vuurwapen aangetroffen in de woning van de verdachte. De verdachte is woensdag 14 september voorgeleid bij de rechter-commissaris en blijft twee weken langer vastzitten.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Aan de Tiengemetensingel is op zondagavond 25 april rond 20.00 uur geschoten op een parkeerplaats nabij de Tiengemetensingel en de Papendrechtsestraat. Hier raakte een man bij gewond. Het 26-jarige slachtoffer uit Schiedam werd door hulpverleners behandeld aan zijn verwondingen op de Averlo en daarna aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de parkeerplaats nabij de Tiengemetensingel en de Papendrechtsestraat zijn meerdere hulzen gevonden en een inslag in een auto. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook op de Stellendamhof heeft er sporenonderzoek plaatsgevonden. In de buurt waren tijdens het schietincident meerdere kinderen buiten aan het spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *