WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDING DRUGSDEALERS VLAARDINGEN-VOP

VLAARDINGEN- De politie in Vlaardingen meldt niet zonder trots de aanhouding van twee drugdealers in de wijk Vettenoordsepolder. De dealers zijn met de hulp van het flexteam eerder op de avond aangehouden.

Vooral in de Pieter Karel Drossaartstraat zou veel overlast zijn door drugdealers die het woongenot van omwonenden ernstig aantasten.

De afgelopen dagen zijn tijdens het preventief fouilleren in Vlaardingen ook al 2 kilo wiet en 32 wikkels met cocaïne onderschept.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “AANHOUDING DRUGSDEALERS VLAARDINGEN-VOP

  1. Beter vrij geven alle drugs , gewoon verkopen bij de supermarkt, wel met een doodskop er op(gif symbool) dan weet je wel dat het gevaarlijk is .
    Wil je het dan nog gebruiken ,dan moet je t zelf maar weten.
    Je wil niet weten wat voor een ellende dat zou voorkomen ,wan de drugs zou daardoor betaalbaar worden,en trek je alle macht bij de dealers weg.
    Denk eens terug aan de droog legging,daar zijn toen Capone en kornuiten toen dankbaar op ingesrongen omdat dat dat alleen de prijs van drank opdreef ,en met drugs is het niet anders
    Denk eens in geen berovingen geen dure advocaten ,rechters ,volle gevangenissen, schade aan de maatschappij (braakschade),niet te vergeten het leed door geweld,en zo kan ik nog wel uren doorgaan deze lijst is onmetelijk lang ,dat mensen drugs gebruiken is niet tegen te houden dat doen ze al zolang als mensheid oud is .de oorlog tegen drugs was al verloren voor dat die begonen was ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *