WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDENDE REANIMATIEPIEK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse brandweer is vannacht om 03.44 uur uitgerukt voor een reanimatie in de Kamerlingh Onnesstraat. Afgelopen weekend was de AED van de brandweer nodig bij reanimaties aan de Jean Monnetring en op de Luxemburgweg.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

In december werd duidelijk dat in alle EU-landen al maanden sprake is van oversterfte. In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden, erkende ook het CBS.

4 gedachten over “AANHOUDENDE REANIMATIEPIEK VLAARDINGEN

  1. Dat dunt lekker uit. Kan de aow nu omhoog nu er zo veel gegadigden een tuintje op den buik krijgen?

  2. Gevaccineerd en 2x geboosterd zijn werkt zo verschrikkelijk goed tegen covid dat Biden zijn arts zijn hartmedicatie tijdelijk heeft stopgezet zodat hij Paxlovid kan nemen (contra-indicatie) tegen een virus waarvoor hij 4x geprikt is.
    U vind dit nog steeds volkomen normaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *