Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDENDE PROBLEMEN MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- Omwonenden van de Maasboulevard in Schiedam-Gorzen merken niets van de aanpak die de gemeente heeft losgelaten op het gebied. Meerdere foto’s, gemaakt op zaterdagavond, ondersteunen hun klachten over ‘dealen, racen, harde muziek en onrust kweken door ‘slecht Nederlands’ sprekende mensen.’

Drugshandel op de Maasboulevard is lastig te bestrijden, zo liet het stadsbestuur onlangs nog weten. Foutparkeerders bekeuren zou wel lukken. En tegen de straatraces komt de gemeente binnenkort met opnieuw een aanpassing. Hierdoor moet het fysiek niet meer mogelijk zijn om hier straatraces te houden.

In de afgelopen jaren is een ankerketting over de weg uitgerold en zijn plantenbakken geplaatst en verschoven om het racen tegen te gaan. Ook houdt de politie extra toezicht op illegale activiteiten na 22.00 uur.

Sinds juni vorig jaar melden omwonenden al dat het de spuigaten uitloopt met de misstanden in het park. Een slagboom tegen ongewenste bezoekers na 22.00 uur was na 3 weken al met geweld uit de muur getrokken.

De Maasboulevard en het Hoofd zijn al tijden berucht. Op 3 maart vorig jaar werden op het Hoofdplein twee aanhoudingen verricht na een melding over vuurwapengebruik. Eerder kwam de Maasboulevard in het nieuws vanwege een gewapende overval en de vondst van een vuurwapen in het struikgewas.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

14 reacties op “AANHOUDENDE PROBLEMEN MAASBOULEVARD SCHIEDAM

 1. Het is schandalig dat dit gebeurt. Wij zitten al 24 jaar aan de Maasboulevard in Schiedam. Maar nu kregen wij van de gemeente bericht dat het dit jaar niet mag.

  Dit is verschrikkelijk dat wij moeten lijden onder deze onbeschoftelingen die denken dat ze overal de baas kunnen spelen. En dat blijkt nu in Schiedam dus al aardig te lukken.

  Ik denk dat het enige dat daar werkt dat ze het laten schoonvegen door corps commando. Dan weer gezellig en leefbaar maken voor iedereen.

  1. Niet alleen aan de Maasboulevard hier in de albertin teimstraat is het een Bulgaren anclave fout parkeren hele huis raad gooien ze buiten vuilniszakken naast de container samenscholingen met wel 30 man niks ander halve meter

   1. HOE MOEILIJK KAN HET ZIJN??? WE HEBBEN TOCH HANDHAVING. Orde en gezag toch?????? Schoonvegen die hap en continu blijven doen. Het wordt steeds gekker hier, dus raddraaiers kunnen anderen het leven zuur maken want handhaving kan niks doen, moet je eens een paar rasistische termen op Internet knallen moet je zien hoe snel ze aan je deur staan….

 2. Hoezo lastig , je gooit een paar wagens vol ME naar binnen ,3 wegen afsluiten en tussen de flats ook ME
  Je geeft als gemeente een noodverordening van het gebied af en je kunt ze allemaal fouilleren. Als dat een tijd zo aanhoudt is het gedaan met de overlast .

 3. Die ankerketting en plantenbakken zijn al weer een poosje weg hoor. Ze kunnen nu gewoon weer langs de Beren rijden. Dus ja vragen om ellende dus. Gooi er een stuk of wat drempels neer dan is het gauw afgelopen met dat racen, en na 20.00 uur spijkermatten ofzo gnagna

 4. Een protest drukken wij de kop in met 30 minuten. Maar, dit moet jaren duren. Ik zou zeggen haal je ballen uit je lies. En doe wat een burgervader zou moeten doen. En dat is opkomen voor het totale welzijn van zijn gemeente.

 5. Er is een oplossing. Sluit alles af voor autoverkeer. Alleen nog lopend of per fiets bereikbaar. Wil je wel met de auto dan ontheffing aanvragen bij de gemeente.

 6. Jarenlang struisvogelpolitiek voeren als gemeente en vooral de ‘kindertjes’ en ‘groeibriljantjes’ van nieuwkomers pamperen.
  Wat je zaai ga je oogsten. Het is niet alleen op de Maasboulevard, ook in Schiedam West, Schiedam Oost, Schiedam Nieuwland, Beatrixpark etc etc. Complete no go gebieden voor velen. Wordt niet of althans niet zichtbaar tegen opgetreden door de politie. Dat is te begrijpen, voordat je het weet heeft de politie het weer gedaan en dan krijg je weer schreeuwers die schreeuwen dat ze niet Nederlanders opzoeken. Zeg er maar niets van in het openbaar dat het aso volk is, want dan staat zo de Denk’politie’ voor je deur in hun lichtblauwe werkkleding. Misschien verandert er wat na de verkiezingen.

 7. Gewoon weggaan uit Schiedam. Protesteer alle weken tegen woonoverlast in Oost. Gebeurt niks. Burgemeester doet niks owee als het in zijn straat gebeurt, dan is het zo voorbij.
  Dus meneer Lammers aan de gang ermee.

 8. Hallo beste mede mede bewoners van de Havendijk en Maasboulevard en de Gorzen
  Heb reeds een aantal malen via het contact formulier melding gemaakt van de diverse misstanden op de Maasboulevard. Echter, geen enkele reactie van het Gemeentebestuur. Ook op schriftelijke vragen van een raadslid van de AOV is nog steeds geen antwoord binnen. Het moet toch echt niet zo moeilijk zijn om de zaak aan te pakken. Sluit na 22.00 uur de Maasboulevard af met b.v. beweegbare palen (bussluis idee); of maak er betaald parkeren van tegen € 3,00 per uur. Sluit de zaak ook af bij de Beren (is nu weggehaald). Zet plantenbakken of betonblokken neer in een zig-zag stand. Tussen elk blok mogelijkheid om 1 auto te parkeren en om de 10 meter een forse drempel. Autorace meteen afgelopen. Ik hou het Gemeentebestuur en Gemeenteraad verantwoordelijk voor eventuele slachtoffers veroorzaakt door een straatrace. Moge dat voldoende duidelijk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *