Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANHOUDENDE PROBLEMEN CONTAINERS BINNENSTAD SCHIEDAM

SCHIEDAM- De volle vuilniszakken en het grofvuil zijn weggehaald naast de drie nieuwe ondergrondse afvalcontainers op de hoek van de Nieuwstraat en de Korte Achterweg in Schiedam, maar een echte oplossing is het niet. De drie afvalbakken zijn ook vandaag met geen mogelijkheid te openen. Een probleem dat al enkele dagen speelt.

De man met een plastic tasje vol lege bierblikjes doet een poging met bruut geweld een van de kleppen te openen: te vergeefs. De persofficier van justitie, in zijn hemelsblauwe overhemd, sjouwt met zijn volle vuilniszak terug naar de Lange Haven. Niet iedereen neemt die moeite. Er staat alweer een nieuwe lading huisvuil naast de bakken, afzender(s) onbekend.

Voor de huidige containers zijn geplaatst aan de Korte Achterweg is er maanden gewerkt om de nieuwe locatie geschikt te maken. Zo zijn kabels en leidingen verlegd en was de Korte Achterweg lange tijd afgesloten voor al het verkeer.
De containers staan er sinds vorige week ter vervanging van de vuilstort die de afgelopen jaren was gevestigd voor een monumentaal pand in de Nieuwstraat. Het heeft ruim 6 jaar geduurd om de afvalbakken daar weg te krijgen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *