Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANGIFTE VERKIEZINGSFRAUDE VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De raadsleden Ron Boers en Tim Thiel (fractie Boers) zitten momenteel op het politiebureau van Vlaardingen, om aangifte te doen van verkiezingsfraude bij de verkiezingen voor het waterschap. Er wordt ook aangifte gedaan tegen de burgemeester vanwege het niet inlichten van de gemeenteraad over de misstanden en het niet doen van aangifte.

Op 20 maart verdwenen 275 stemmenbiljetten bij het stembureau in zorgcentrum Soenda. Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) heeft geen verklaring voor het verdwijnen van de uitgebrachte stemmen. ‘Het tellen van de stembiljetten is een handmatig proces dus mensenwerk. Wij kunnen niet uitsluiten dat er fouten in het telproces zijn gemaakt. Wij zullen bij de voorlichtingsbijeenkomsten nog nadrukkelijker ingaan op het telproces’, liet het college van burgemeester en wethouders eerder al weten.

‘Het verdwijnen van een kwart van de stemmen op één stemlokaal is fraude, niets minder,’ liet de fractie Boers (fB) daarop weten in een schrijven gericht aan de burgemeester. FB: ‘Het afdoen van deze kwestie op deze manier is een hoeder van de democratie onwaardig.’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *