WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANDEEL ‘DUURZAME ENERGIE’ SCHIEDAM BLIJFT ONDUIDELIJK

SCHIEDAM- Het is nog niet duidelijk hoeveel duurzame energie de gemeente Schiedam gaat opwekken in de toekomst. Dat laat het college van burgemeester en wethouders weten in antwoord op vragen vanuit de gemeente Schiedam.

De gemeente Schiedam besloot in februari te stoppen met de ambtelijke inzet voor de realisatie van een windmolen, maar blijft actief betrokken bij het windconvenant Rijnmond. De gemeente blijft aanvragen voor windturbines leiden naar de juiste partijen, maar zal niet meewerken aan de plaatsing binnen de stadsgrenzen.

Schiedam onderzoekt nu andere mogelijkheden om, wat wordt genoemd, ‘duurzame energie’ op te wekken. ‘Nieuwe mogelijkheden houden wij nauwlettend in de gaten. De plannen van de gemeente Schiedam zullen invloed hebben op de Regionale Energiestrategie’, meldt het college.

8 reacties op “AANDEEL ‘DUURZAME ENERGIE’ SCHIEDAM BLIJFT ONDUIDELIJK

  1. Stop toch helemaal met die flauwekul. Er is geen klimaatprobleem, wel de behoefte van een globalistische elite om ons te ruïneren en tot slaaf te maken. Dat is het plan.

    1. Zijn we momenteel niet al slaaf van de olie en gas? Waarom moet daar iets anders voor in de plaats komen? Voor mij voelt het alsof mijn zonnepanelen mij iets van onafhankelijkheid geven, hoe zou ik dat moeten zien? Ik sta zeer open voor nieuwe inzichten.

  2. Interessant, maar kun je me uitleggen waarom het voor dat plan belangrijk is dat we van de olie en gas verslaving af moeten om slaaf te kunnen worden?

  3. Heel boeiend, maar dan snap ik nog steeds niet waarom duurzame energie handiger is voor de wereldmachten als ze iedereen toch al in hun greep hebben met oneindige fossiele brandstof, hoe zit dat?

      1. Dus als ik het goed lees is de bedoeling van electrificatie je individueel af te kunnen sluiten naar hun believen? Ik begrijp niet waar die hele ombouw voor nodig is, het gas afsluiten is toch net zo makkelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *