Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AANBOD TONEELLIEFHEBBERS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Voor de toneelliefhebbers staat er de komende tijd weer genoeg interessants op het programma bij het Theater aan de Schie. Van een nieuwe versie van Shakespeare’s Othello tot aan de favoriete knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen.

Hendrik Groen, de titelheld uit de bestsellerboeken en de goed bekeken tv-serie, komt naar Schiedam. Zolang er leven is is een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Zolang er leven is zit vol humor en ontroering, zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit jonge acteurs, met onder andere de Schiedamse Anne-Marie Jung en in de hoofdrol Beau Schneider. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *