Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

A4 DELFT SCHIEDAM TWEE MAAL DICHT

A4 KetheltunnelSCHIEDAM- De A4 Delft-Schiedam gaat opnieuw twee weekenden dicht. Het weekend van 20 tot 23 mei en 17 tot 20 juni is de weg in beide richtingen afgesloten.

Rijkswaterstaat verricht in de twee weekenden in mei en juni onderhoud aan de software voor het veiligheidssysteem in de Ketheltunnel. Om het systeem te actualiseren, geluidstesten uit te voeren en de aansluiting van de bediening van de Ketheltunnel op de verkeerscentrale in Rhoon voor te bereiden.

De A4 is tussen afrit Delft (afrit 14 met de aansluiting Kruithuisweg/N470) en het Kethelplein volledig afgesloten in beide richtingen in de periode:

• vrijdag 20 mei 21:00 uur – maandag 23 mei 05:00 uur

• vrijdag 17 juni 22:00 uur – maandag 20 juni 05:00 uur

De A4 is weer beschikbaar tijdens de maandagochtendspits. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Weggebruikers moeten rekening houden met een omleiding via de A13. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.vananaarbeter.nl. Of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *